Page 1 of 1

adidas nite jogger zwart

Posted: Fri May 13, 2022 8:26 am
by lf7sgx0u
Bepaal je eigen pad. En als je een beetje inspiratie nodig hebt over hoe je het witte adidas schoenen moet doen, zoek dan niet verder. Tyler "Ninja" Blevins veranderde de manier waarop we over gamen denken, en de adidas Nite Jogger-schoenen daagden de verwachtingen uit als de eerste volledig reflecterende adidas hardloper in de jaren '80. In samenwerking komen de twee culturele revoluties samen om die risicobereidheidsmentaliteit op straat te brengen.

De eerste Nite Jogger debuteerde in 1980, toen recreatief hardlopen populair werd. adidas nite jogger zwart Trouw aan hun oorsprong, flitsen deze schoenen met reflecterende details. Ze zijn gemaakt van een mix van nylon, mesh en leer en pronken met winterse zilvertinten. Boost-demping zorgt voor een responsief, energieteruggevend gevoel.

Het merk met drie strepen pinnen de Nite Jogger vast voor de nachtelijke schepper - het genie dat oplicht wanneer de lichten uitgaan. checkschoen De Nite Jogger is speciaal gebouwd voor de nacht en belooft dat 'het nooit te laat is'. Creativiteit slaat op elk moment toe. Voor sommigen is het midden in de nacht wanneer ze aan het rennen zijn, proberen zoveel mogelijk creatieve sappen uit hun geest en ziel te persen en dat is met wie adidas contact maakt.

Het is wat je in het donker doet dat je laat stralen. De adidas Nite Jogger-schoenen, bedoeld voor atleten, artiesten en dromenjagers die niet stoppen adidas schoenen heren als de zon ondergaat, zijn ultracomfortabel voor de persoon die onderweg is. Geïnspireerd door de Nite Jogger-schoen uit 1980, brengt deze moderne uitvoering een eerbetoon aan zijn retro-roots en combineert hij nieuwe functies.